Vlaams Woordenboek logo

Het Vlaams woordenboek


Index

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Log in

Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.

Uw gebruikersnaam
Uw geheime paswoord

  • Log in
  • Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent

    patatten met de pele

    De beschrijving van deze term werd 6 keer aangepast.

    Versie 6

    patatten met de pele

    zie kazakken
    aardappelen in de pel

    Patatten met de pele moeten vooraf goed geborsteld worden vooraleer ze gekookt of gestoomd worden.

    Provincie West-Vlaanderen
    Bewerking door dsa op 02 Jan 2014 13:35
    3 reactie(s)

    Versie 5

    patatten met de pele

    zie kazakken
    aardappelen in de pel

    Patatten met de pele moeten vooraf goed geborsteld worden vooraleer ze gekookt of gestoomd worden.

    Provincie West-Vlaanderen
    Bewerking door Kastanjeoog op 02 Jan 2014 13:27
    3 reactie(s)

    Versie 4

    patatten met de pele

    zie kazakken
    aardappelen in de pel

    [Patatten met de pele moeten vooraf goed geborsteld worden vooraleer ze gekookt of gestoomd worden.

    Provincie West-Vlaanderen
    Bewerking door Kastanjeoog op 02 Jan 2014 13:26
    3 reactie(s)

    Versie 3

    patatten met de pele

    zie kazakken
    aardappelen in de pel

    met de pele moeten vooraf goed geborsteld worden vooraleer ze gekookt of gestoomd worden.
    Provincie West-Vlaanderen
    Bewerking door Kastanjeoog op 02 Jan 2014 09:42
    3 reactie(s)

    Versie 2

    patatten met de pele

    zie kozakken
    aardappelen in de pel

    met de pele moeten vooraf goed geborsteld worden vooraleer ze gekookt of gestoomd worden.
    Provincie West-Vlaanderen
    Bewerking door fansy op 01 Jan 2014 23:25
    3 reactie(s)

    Versie 1

    patatten met de pele

    zie kozakken
    aardappelen in de pel

    Petatten met de pele moeten vooraf goed geborsteld worden vooraleer ze gekookt of gestoomd worden.

    Provincie West-Vlaanderen
    Bewerking door Kastanjeoog op 01 Jan 2014 13:29
    3 reactie(s)

    Nieuwe versie!
    Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze GitHub.

    Het Vlaams woordenboek  |  Concept en realisatie door Anthony Liekens

    Creative Commons License

    Het Vlaams Woordenboek by Anthony Liekens is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.