Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 9 keer aangepast.
bloedworst
Bloempanch, “bufsteik mi rooite” of “cortelette van de Kongo” maakt ontegensprekelijk deel uit van het Brussels gastronomisch erfgoed. Naast het varkensbloed spelen in de ambachtelijke bereiding gestoofde ui, boekweitbloem en spekvetteerlingen een belangrijke rol. Dit alles wordt afgevuld in rundereindzakken ( blinde darm) waardoor je een serieuze pens krijgt van ongeveer 15 cm doorsnede. (www.streekproduct.be)
panch of painsj is de lokale uitspraak van pens
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
Bloempanch, “bufsteik mi rooite” of “cortelette van de Kongo” maakt ontegensprekelijk deel uit van het Brussels gastronomisch erfgoed. Naast het varkensbloed spelen in de ambachtelijke bereiding gestoofde ui, boekweitbloem en spekvetteerlingen een belangrijke rol. Dit alles wordt afgevuld in rundereindzakken ( blinde darm) waardoor je een serieuze pens krijgt van ongeveer 15 cm doorsnede. (www.streekproduct.be)
panch of painsj is de lokale uitspraak van pens
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
Bloempanch, “bufsteik mi rooite” of “cortelette van de Kongo” maakt ontegensprekelijk deel uit van het Brussels gastronomisch erfgoed. Naast het varkensbloed spelen in de ambachtelijke bereiding gestoofde ui, boekweitbloem en spekvetteerlingen een belangrijke rol. Dit alles wordt afgevuld in rundereindzakken ( blinde darm) waardoor je een serieuze pens krijgt van ongeveer 15 cm doorsnede. (www.streekproduct.be)
panch of painsj is de lokale uitspraak van pens
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
Bloempanch, “bufsteik mi rooite” of “cortelette van de Kongo” maakt ontegensprekelijk deel uit van het Brussels gastronomisch erfgoed. Naast het varkensbloed spelen in de ambachtelijke bereiding gestoofde ui, boekweitbloem en spekvetteerlingen een belangrijke rol. Dit alles wordt afgevuld in rundereindzakken ( blinde darm) waardoor je een serieuze pens krijgt van ongeveer 15 cm doorsnede. (www.streekproduct.be)
zie ook pens
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
Bloempanch, “bufsteik mi rooite” of “cortelette van de Kongo” maakt ontegensprekelijk deel uit van het Brussels gastronomisch erfgoed. Naast het varkensbloed spelen in de ambachtelijke bereiding gestoofde ui, boekweitbloem en spekvetteerlingen een belangrijke rol. Dit alles wordt afgevuld in rundereindzakken ( blinde darm) waardoor je een serieuze pens krijgt van ongeveer 15 cm doorsnede.
zie ook pens
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
zie ook pens
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
zie ook pens
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
zie ook beuling
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
bloedworst
zie ook beuling
Bloempanch met gebakken appelen en bruine suiker staat op het menu voor morgen.
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.