Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 7 keer aangepast.
gerecht uit Frans-Vlaanderen dat koud of warm gegeten kan worden – bestaande uit kip, konijn, en rundvlees in gelei (ketelvleesch). Tik voor uitgebreide recepten ‘potje vleesch’ in. Het Fransch Vlaams hanteert een oude spelling.
(ook potjesvlees)
uitspraak: klik op het pijltje
Een potje’vleesch smaakt best met een potje ‘Jenlain’ ernaast (donker mijnwerkersbier uit Noord-Frankrijk).
gerecht uit Frans-Vlaanderen dat koud of warm gegeten kan worden – bestaande uit kip, konijn, en rundvlees in gelei (ketelvleesch). Tik voor uitgebreide recepten ‘potje vleesch’ in. Het Fransch Vlaams hanteert een oude spelling.
(ook potjesvlees)
Een potje’vleesch smaakt best met een potje ‘Jenlain’ ernaast (donker mijnwerkersbier uit Noord-Frankrijk)
gerecht uit Frans-Vlaanderen dat koud of warm gegeten kan worden – bestaande uit kip, konijn, en rundvlees in gelei (ketelvleesch). Tik voor uitgebreide recepten ‘potje vleesch’ in. Het Fransch Vlaams hanteert een oude spelling.
(ook potjesvlees)
Een potje’vleesch smaakt best met een potje ‘Jenlain’ ernaast (donker mijnwerkersbier uit Noord-Frankrijk)
gerecht uit Frans-Vlaanderen dat koud of warm gegeten kan worden – bestaande uit kip, konijn, en rundvlees in gelei (ketelvleesch) tik voor uitgebreide recepten ‘potje vleesch’ in. Het Fransch Vlaams hanteert een oude spelling.
(ook potjesvlees)
Een potje’vleesch smaakt best met een potje ‘Jenlain’ ernaast (donker mijnwerkersbier uit Noord-frankrijk)
gerecht uit Frans-Vlaanderen dat koud of warm gegeten kan, bestaande uit kip, konijn, en rundvlees in gelei (ketelvleesch) tik voor uitgebreide recepten ‘potje vleesch’ in en het mirakel ontrolt zich vanzelf.
(ook potjesvlees)
Een potje’vleesch smaakt best met een potje ‘Jenlain’ ernaast (donker mijnwerkersbier uit Noord-frankrijk)
gerecht uit Frans-Vlaanderen dat koud of warm gegeten kan, bestaande uit kip, konijn, en rundvlees in gelei (ketelvleesch) tik voor uitgebreide recepten ‘potje vleesch’ in en het mirakel ontrolt zich vanzelf.
Een potje’vleesch smaakt best met een potje ‘Jenlain’ ernaast (donker mijnwerkersbier uit Noord-frankrijk)
gerecht uit Frans-Vlaanderen dat koud of warm gegeten kan, bestaande uit kip, konijn, en rundvlees in gelei (ketelvleesch) tik voor uitgebreide recepten ‘potje vleesch’ in en het mirakel ontrolt zich vanzelf.
helaas geen voorbeeldzin beschikbaar
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.