Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 5 keer aangepast.
culinaire bereiding die als een smeerbare substantie bij gerechten geserveerd wordt
< Frans pommade
Van Dale 2016 online: BE
Het valt te voorzien dat dit smeersel weldra heel het Nederlands taalgebied zal bevuilen.
Krokant gebakken kalfszwezeriken met een zalfje van erwten.
culinaire bereiding die als een smeerbare substantie bij gerechten geserveerd wordt
< Frans pommade
VD2016 online: BE
Het valt te voorzien dat dit smeersel weldra heel het Nederlands taalgebied zal bevuilen.
Krokant gebakken kalfszwezeriken met een zalfje van erwten.
culinaire bereiding die als een smeerbare substantie bij gerechten geserveerd wordt
< Frans pommade
Het valt te voorzien dat dit smeersel weldra heel het Nederlands taalgebied zal bevuilen.
Krokant gebakken kalfszwezeriken met een zalfje van erwten.
culinaire bereiding die als een smeerbare substantie bij gerechten geserveerd wordt
Frans pommade
Het valt te voorzien dat dit smeersel weldra heel het Nederlands taalgebied zal bevuilen.
Krokant gebakken kalfszwezeriken met een zalfje van erwten.
(bwark) culinaire bereiding die als een smeerbare substantie bij gerechten geserveerd wordt
Fr. pommade
Het valt te voorzien dat dit smeersel weldra heel het Nederlands taalgebied zal bevuilen.
Krokant gebakken kalfszwezeriken met een zalfje van erwten (re-bwark)
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.