Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 5 keer aangepast.
zie ook: kinnekessuiker
Belgische cassonade wordt gemaakt door aan kristalsuiker melasse toe te voegen. Zie reactie
NL: bij benadering: .
Ik heb nooit geweten wat precies het verschil is tussen die Belgische cassonade en onze . Er ís verschil, dat proef je. Maar toen las ik, een paar weken geleden, in nrc.next dat basterdsuiker een typisch Nederlands product is. Het heeft op Europees niveau zelfs een beschermde status als Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (GTS).
Janneke Vreugedenhil NRC-Handelsblad, volledige artikel zie reactie.
zie ook: kinnekessuiker
Belgische cassonade wordt gemaakt door aan kristalsuiker melasse toe te voegen. Zie reactie
NL: bij benadering: .
Ik heb nooit geweten wat precies het verschil is tussen die Belgische cassonade en onze . Er ís verschil, dat proef je. Maar toen las ik, een paar weken geleden, in nrc.next dat een typisch Nederlands product is. Het heeft op Europees niveau zelfs een beschermde status als Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (GTS).
Janneke Vreugedenhil NRC-Handelsblad, volledige artikel zie reactie.
ook wel: kinnekessuiker
Belgische cassonade wordt gemaakt door aan kristalsuiker melasse toe te voegen. Zie reactie
NL: bij benadering: .
Ik heb nooit geweten wat precies het verschil is tussen die Belgische cassonade en onze . Er ís verschil, dat proef je. Maar toen las ik, een paar weken geleden, in nrc.next dat een typisch Nederlands product is. Het heeft op Europees niveau zelfs een beschermde status als Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (GTS).
Janneke Vreugedenhil NRC-Handelsblad, volledige artikel zie reactie.
ook wel: kinnekessuiker
Belgische cassonade wordt gemaakt door aan kristalsuiker melasse toe te voegen zie reactie
NL: bij benadering: basterdsuiker.
Ik heb nooit geweten wat precies het verschil is tussen die Belgische cassonade en onze bruine basterdsuiker. Er ís verschil, dat proef je. Maar toen las ik, een paar weken geleden, in nrc.next dat basterdsuiker een typisch Nederlands product is. Het heeft op Europees niveau zelfs een beschermde status als Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (GTS).
Janneke Vreugedenhil NRC-Handelsblad, volledige artikel zie reactie.
ook wel: kinnekessuiker
Belgische cassonade wordt gemaakt door aan kristalsuiker melasse toe te voegen zie reactie
NL: bij benadering: basterdsuiker.
Ik heb nooit geweten wat precies het verschil is tussen die Belgische cassonade en onze bruine basterdsuiker. Er ís verschil, dat proef je. Maar toen las ik, een paar weken geleden, in nrc.next dat basterdsuiker een typisch Nederlands product is. Het heeft op Europees niveau zelfs een beschermde status als Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (GTS).
Janneke Vreugedenhil NRC-Handelsblad, volledeige artikel zie reactie.
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.