Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 4 keer aangepast.
bechamelsaus
Van Dale 2014 online: melk met bindmiddel
Melksaus maakt ge met een roux ipv met patattenbloem of ander bindmiddel
Melksaus op basis van een roux en room is om duimen en vingers af te lekken (duimen en vingers aflekken).
Als ik moussaka maak, giet ik er altijd heel veel melksaus tussen.
bechamelsaus
VD2014 online: melk met bindmiddel
Melksaus maakt ge met een roux ipv met patattenbloem of ander bindmiddel
Melksaus op basis van een roux en room is om duimen en vingers af te lekken (duimen en vingers aflekken).
Als ik moussaka maak, giet ik er altijd heel veel melksaus tussen.
bechamelsaus
VD2014 online: melk met bindmiddel
Melksaus maakt ge met een roux ipv met patattenbloem of ander bindmiddel
Melksaus op basis van een roux en room is om duimen en vingers af te lekken (duimen en vingers aflekken).
Als ik moussaka maak, giet ik er altijd heel veel melksaus tussen.
bechamelsaus
VD2014 online: melk met bindmiddel
Melksaus maakt ge met een roux ipv met patattenbloem of ander bindmiddel
Melksaus op basis van een roux en room is om duimen en vingers af te lekken (duimen en vingers aflekken).
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.