Vlaams Woordenboek logo

Het Vlaams woordenboek


Index

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Log in

Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.

Uw gebruikersnaam
Uw geheime paswoord

  • Log in
  • Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent

    stoofleurre

    De beschrijving van deze term werd 10 keer aangepast.

    Versie 10

    stoofleurre
    (de ~ (v.) , geen mv.)

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker. (seniorennet.be)
    < andere spelling van stooflorren.

    zie ook stoofkarbonade

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frieten?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door de Bon op 28 Feb 2017 11:31
    0 reactie(s)

    Versie 9

    stoofleurre
    (de ~ (v.) , geen mv.)

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker. (seniorennet.be);
    Andere spelling van stooflorren.

    zie ook stoofkarbonade

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frieten?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door de Bon op 28 Feb 2017 11:24
    0 reactie(s)

    Versie 8

    stoofleurre
    (de ~ (v.) , geen mv.)

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker. (seniorennet.be)

    zie ook stoofkarbonade

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frieten?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door de Bon op 28 Feb 2017 10:52
    0 reactie(s)

    Versie 7

    stoofleurre
    (de ~ (v.) , geen mv.)

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker. (seniorennet.be)

    zie ook stoofkrabben

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frieten?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door de Bon op 28 Feb 2017 10:49
    0 reactie(s)

    Versie 6

    stoofleurre
    (de ~ (v.) , geen mv.)

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker. (seniorennet.be)

    zie ook stoofkrabben

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frut?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door fansy op 28 Feb 2017 00:41
    0 reactie(s)

    Versie 5

    stoofleurre
    (de ~ (m.) , geen mv.)

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker. (seniorennet.be)

    zie ook stoofkrabben

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frut?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door fansy op 28 Feb 2017 00:41
    0 reactie(s)

    Versie 4

    stoofleurre

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker. (seniorennet.be)

    zie ook stoofkrabben

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frut?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door fansy op 28 Feb 2017 00:40
    0 reactie(s)

    Versie 3

    stoofleurre

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker.
    (http://blogs.seniorennet.be/keukenverhalen/archief.php?startdatum=1121637600&stopdatum=1122242400)

    zie ook stoofkrabben

    klik op de afbeelding
    Stoofvlees

    Eten we vandaan stoofleurre met frut?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door fansy op 28 Feb 2017 00:27
    0 reactie(s)

    Versie 2

    stoofleurre

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundsvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met azijn, mosterd en bruine suiker.
    (http://blogs.seniorennet.be/keukenverhalen/archief.php?startdatum=1121637600&stopdatum=1122242400)

    zie ook stoofkrabben

    Eten we vandaan stoofleurre met frut?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door fansy op 14 Dec 2015 23:07
    0 reactie(s)

    Versie 1

    stoofleurre

    Stoofvlees, stoverij, gemaakt van rundvlees, uien en dikwijls met donker bier. Wordt afgewerkt met allerhande, azijn, mosterd, bruine suiker.
    (http://blogs.seniorennet.be/keukenverhalen/archief.php?startdatum=1121637600&stopdatum=1122242400)

    zie ook stoofkrabben

    Eten we vandaan stoofleurre met frut?

    Regio Antwerpen
    Bewerking door fansy op 14 Dec 2015 23:04
    0 reactie(s)

    Nieuwe versie!
    Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze GitHub.

    Het Vlaams woordenboek  |  Concept en realisatie door Anthony Liekens

    Creative Commons License

    Het Vlaams Woordenboek by Anthony Liekens is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.