Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 3 keer aangepast.
‘The Sound of Chocolate’ is een project dat werd geselecteerd voor ‘Make Brussels’, de oproep waarmee het Brussels Gewest na de aanslagen creatieve projecten zocht voor het stadscentrum. Geluidsingenieurs van de VUB en de KU Leuven onderzochten hoe geluiden de smaak kunnen beïnvloeden. Chocolatiers van de Zavel waren bereid om mee te werken en een speciale pralinedoos samen te stellen met enkele uitgesproken smaken. In het begeleidend boekje wordt uitgelegd welk effect geluiden kunnen hebben op de smaakervaring. De songs zijn een extra smaakmaker. Scherpe staccatogeluiden als castagnetten doen de chocolade harder en bitterder smaken, van zachte fluitmuziek daarentegen wordt de chocolade romiger, zoeter. (Bronnen: Klara radio en Bruzz.)
De ballotins-met-cd van het project ‘The sound of chocolate’ zijn nu in de winkel verkrijgbaar.
‘The Sound of Chocolate’ is een project dat werd geselecteerd voor ‘Make Brussels’, de oproep waarmee het Brussels Gewest na de aanslagen creatieve projecten zocht voor het stadscentrum. Geluidsingenieurs van de VUB en de KU Leuven onderzochten hoe geluiden de smaak kunnen beïnvloeden. Chocolatiers van de Zavel waren bereid om mee te werken en een speciale pralinedoos samen te stellen met enkele uitgesproken smaken. In het begeleidend boekje wordt uitgelegd welk effect geluiden kunnen hebben op de smaakervaring. De songs zijn een extra smaakmaker. Scherpe staccatogeluiden als castagnetten doen de chocolade harder en bitterder smaken, van zachte fluitmuziek daarentegen wordt de chocolade romiger, zoeter. Bronnen: Klara radio en Bruzz.
De ballotins-met-cd van het project ‘The sound of chocolate’ zijn nu in de winkel verkrijgbaar.
‘The Sound of Chocolate’ is een project dat werd geselecteerd voor ‘Make Brussels’, de oproep waarmee het Brussels Gewestna de aanslagen creatieve projecten zocht voor het stadscentrum. Geluidsingenieurs van de VUB en de KU Leuven onderzochten hoe geluiden de smaak kunnen beïnvloeden. Chocolatiers van de Zavel waren bereid om mee te werken en een speciale pralinedoos samen te stellen met enkele uitgesproken smaken. In het begeleidend boekje wordt uitgelegd welk effect geluiden kunnen hebben op de smaakervaring. De songs zijn een extra smaakmaker. Scherpe staccatogeluiden als castagnetten doen de chocolade harder en bitterder smaken, van zachte fluitmuziek daarentegen wordt de chocolade romiger, zoeter. Bronnen: Klara radio en Bruzz.
De ballotins-met-cd van het project ‘The sound of chocolate’ zijn nu in de winkel verkrijgbaar.
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.