Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities.
Wees welgekomen | Willekeurig | Top woorden | Recent
De beschrijving van deze term werd 3 keer aangepast.
entrecote (veel vlaamse googels over afkomst en bereiding)
De zesrib is een deel van de entrecote en dankt zijn naam aan de zes ribben waar het aanhangt, tussen het gedeelte met de pastoorshoed en de ribben van de tussenrib. (slagerijrondou.be)
Nog liever eet ik een stuk uit de zesrib. Dat is een entrecote van een iets lager allooi, maar zeer smaakvol (seniorennet. be)
entrecote (veel vlaamse googels over afkomst en bereiding)
Nog liever eet ik een stuk uit de zesrib. Dat is een entrecote van een iets lager allooi, maar zeer smaakvol (seniorennet. be)
entrecote (veel vlaamse googels over afkomst en bereiding)
Nog liever eet ik een stuk uit de zesrib. Dat is een entrecote van een iets lager allooi, maar zeer smaakvol (seniorennet. be)
Nieuwe versie!
Er is een nieuwe versie van het Vlaams Woordenboek online. Mocht je problemen ondervinden, gelieve deze te melden op onze
GitHub.